Ylläty ja ihastu - Bette Boxin avulla tutustut kosmetiikkaan edullisesti ja vaivattomasti

23.01.2022 Kauneudenhoito

Lahjapaketti on saajalleen usein iloinen yllätys. Kutkuttava jännitys paketin sisällöstä saa innostumaan yllätyksestä. Miltä tuntuisikaan saada yllätyspaketti postitse joka kuukausi? Nyt se on mahdollista ja vieläpä edulliseen hintaan. Tutustu ja ylläty kauneuspaketin helppoudesta!

Kosmetiikan maailma on pullollaan uutuustuotteita. Eri valmistajat tarjoavat yhä monipuolisempia valikoimia kuluttajien ulottuville. Hyvien klassikoiden rinnalle onkin tarjolla huikea määrä erilaisia laatutuotteita, joiden tuloa markkinoille olet saattanut toivoa jo kauan.

Näiden huippulöytöjen ja uusien luottotuotteiden etsiminen vain saattaa olla työlästä ja usein hyvin hintavaakin. Löytääksesi oikean tuotteen sinun on testattava monia eri vaihtoehtoja. Pulmaan on kuitenkin tarjolla ratkaisu – ja vieläpä ihana sellainen.

LivBox on nyt Bette Box

Bette Box on kauneudenhoidon tuotteita sisältävä yllätyspaketti, joka aiemmin tunnettiin nimellä LivBox. Liiketoiminnan siirryttyä uuteen omistukseen myös nimi vaihtui. Maailmalla paljon suosiota saavuttaneet kauneuspaketit ovat Bette Boxin ansiosta nyt kaikkien ulottuvilla myös Suomessa.

Paketti toimii lehtitilauksen tavoin. Rekisteröitymällä tilaajaksi ja valitsemalla sopivan tilauksen keston pääset heti osaksi Bette Boxin kauneusmaailmaa ja saat jo seuraavan kauneuspaketin postitse toimitettuna. Jatkuvan tilauksen voit päättää niin halutessasi – voit siis kokeilla Bette Boxia ilman pitkää sitoutumista tilaukseen.

bette-box-2

Ylellisyys ja hyöty samassa paketissa

Bette Box sisältää monipuolisesti erilaisia kauneudenhoitotuotteita. Paketissa on 4–6 tuotetta, ja sisältö valikoituu kulloisenkin sesongin mukaan, jotta tilaaja pääsee tutustumaan valikoimaan parhaalla mahdollisella tavalla. Laadukkaiden tuotteiden ja hyvien yhteistyökumppaneiden ansiosta hyödyt Bette Boxin tilaajana iloisesta yllätyspaketistasi kuukausi toisensa perään.

Bette Box on paitsi loistava keino piristää arkea myös järkevä tapa tutustua uusiin tuotteisiin. Osa kauneuspaketin tuotteista on juuri sopivan kokoisia kokeilupakkauksia. Näin sinun ei tarvitse hankkia kotiisi suuria pakkauskokoja ja ylimääräisiä tuotteita. Vältyt siis turhilta hankinnoilta ja voit ostaa jatkossa vain tuotteita, jotka olet jo Bette Boxin avulla hyviksi havainnut.

Bette Box kutsuu myös miehet mukaan

Bette Box innostaa myös miehet mukaan kauneudenhoidon maailmaan. Valikoimassa on tarjolla miehille suunnattu paketti, joka sisältää monia miehiseen ihonhoitoon ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita. Paketin tilaaminen voikin olla loistava tapa tutustua laajaan miehille suunnattuun tuotevalikoimaan kaikessa rauhassa kotona. Seuraava Miesten Boxi ilmestyy loppusyksystä, ja se tulee olemaan sisällöltään erilainen kuin aiemmin ilmestynyt paketti.

Itselle tai lahjaksi – toimi näin

Uusiin kauneustuotteisiin tutustuminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Voit valita Bette Box -tilauksen kolmen eri vaihtoehdon joukosta: Jatkuvan tilauksen hinta on 18,90 euroa kuukaudessa ja tilauksen voi päättää milloin tahansa. Jatkuvan tilauksen ohella valikoimassa on sekä kolmen kuukauden että 6 kuukauden määräaikainen tilaus.

Bette Box on myös loistava lahjaidea kauneutta rakastavalle ystävälle tai perheenjäsenelle ikään katsomatta. Bette Box -kauneuspaketti tarjoaa iloa ja yllätyksiä pitkäksi aikaa – tutustu tarkemmin Bette Boxin kauneuden maailmaan!

logo