Valaise kotisi oikein – Piristystä talveen helposti uusilla valaisimilla

23.01.2022 Valaisimet

Pimeä vuodenaika muistuttaa myös ulkovalaistuksen tärkeydestä – valaistu piha lisää turvallisuutta kulkureiteillä ja pitää kutsumattomat vieraat poissa pihamaalta.

Kaipaako vanha kattovalaisimesi päivittämistä? Onko kodin tunnelmallinen hämärä jo hieman liiankin hämärää? Pimeää talvea kohti mentäessä kodin sisä- ja ulkotilojen valaistukseen on syytä kiinnittää huomiota. Kodin käyttötarpeiden mukaan suunniteltu, riittävä valaistus takaa viihtyisyyden kaikkina vuorokaudenaikoina.

Viilenevät päivät ja vähenevä luonnonvalo kutsuvat viihtymään kodin sisätiloihin. Tähän vuodenaikaan moni kiinnittääkin jälleen huomiota kodin sisustukseen. Muun sisutuksen ohella on hyvä pohtia uudelleen myös kodin valaistusta, sillä oikeanlainen valo oikeassa paikassa on merkittävä asumismukavuuteen vaikuttava tekijä.
Pimeä vuodenaika muistuttaa myös ulkovalaistuksen tärkeydestä – valaistu piha lisää turvallisuutta kulkureiteillä ja pitää kutsumattomat vieraat poissa pihamaalta.

Luotettavaa suomalaista suunnittelua

Omat käyttötarpeet ja sisutukselliset seikat ovat tärkeitä kysymyksiä valaisinhankintoja mietittäessä.

Toimiva sisävalaistus syntyy yhdistelemällä lattia-, seinä- ja kattovalaisimia siten, että valaistus on kokonaisuudessaan riittävä.
Erilaisten valaisinten yhdistelmä on myös helposti muunneltavissa tarpeen ja tunnelman mukaan; kirkkaalle yleisvalolle ja erilaisille kohdevalaisimille on kaikille omat käyttökohteensa. Heat on suomalaisiin koteihin suunniteltu täysin kotimainen tuotemerkki, jonka mallistosta on valittavissa valaisimet kodin kaikkiin tiloihin.

Heat-mallisto on tarjonnut pohjoismaista muotoilua suomalaisiin koteihin jo vuodesta 2000. Tyylikästä kodikkuutta arvostaville suomalaisille suunnitelluissa valaisimissa on huomioitu myös hintataso. Kodin tunnelmaa voi päivittää huoletta useammin, kun valaisin ei ole investointina liian suuri.

 

Helppo ja turvallinen asennus

Liian usein valaisinhankinnoissa ongelmaksi nousee kalliin hinnan lisäksi monimutkainen asennus. Monissa valaisimissa alkuperäistä kiinnitystapaa on muokattava, jotta valaisin voidaan asentaa suomalaiseen kotiin. Tämä on toki turhauttavaa mutta myös turvallisuutta heikentävä seikka.

Heat Finlandin ansiosta voit sanoa hyvästit hankalille asennuksille. Heat-tuotteiden suunnittelussa on otettu huomioon etenkin Suomessa yleisesti käytössä olevat kattopistokkeet ja koukkukiinnitys. Lähes kaikki kattoon kiinnitettävät tuotteet voidaankin asentaa helposti ja turvallisesti ilman sähköjohtokytkentöjä.