Trossista apua veneilijälle

23.01.2022 Meripelastus

Konevika merellä, sähköt loppu veneestä, tai polttoaine loppu. Miten saada vene takaisin rantaan? Meripelastusseuran Trossi on ratkaisu!

Todellisessa hätätilanteessa ihmiset pelastetaan vesillä aina ilmaiseksi. Sen sijaan veneen hinaus esimerkiksi koneviasta tai muusta teknisestä viasta johtuen ei aina ole todellinen hätätilanne. Myöskään käynnistyssähkön antaminen saaressa olevaan virrattomaan veneeseen harvoin on kiireellinen hätätilanne. Tällaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisesta koituvat useiden satojen eurojen kustannukset jäävät usein veneilijälle itselleen.

Meripelastusseuran Trossi-jäsenenä saat apua vapaaehtoisilta meripelastajilta, niin merellä kuin suurimmilla sisävesillä pelkällä Trossi-jäsenmaksulla. Trossi toimii veneilykaudella 24/7 Trossi palvelunumeron 0800-302230 kautta. Meripelastusseuran yksikkö huolehtii, että saat veneellesi saa apua saaressa, se hinataan rantaan tai paikkaan, jonne pääsee korjaaja. Jäsenetuna saat myös meripelastusseuran jäsenlehden sekä Trossi-matkapuhelinsovelluksen lisäominaisuudet.

Trossi on jäsenpalvelu, joka on tarkoitettu helpottamaan veneilijää ongelmatilanteissa. Meripelastusseuran yksiköt osallistuvat myös todellisten hätätilanteiden pelastustoimiin. Samat pelastusveneet ja niiden miehistöt ovat valmiina auttamaan myös Trossi-tehtävissä, joten avunsaanti on nopeaa ja vaivatonta.

Lue lisää ja liity jäseneksi www.trossi.fi sivuston kautta. Suomen merialueiden ja suurimpien sisävesien lisäksi Trossi-palvelu toimii myös Ahvenanmaalla, Ruotsissa Norjassa ja osin Tanskassa. Yli 10 000 suomalaista veneilijää on todennut sen hyväksi ratkaisuksi! Jäsenenä mahdollistat meripelastajien avun itsellesi myös todellisissa hätätilanteissa.