Talvirieha kutsuu ­– Tutustu Tuuloseen yhdessä Duudsonien kanssa!

23.01.2022

Kotimaan talvi on nyt kauneimmillaan, ja pian ulkoilijoita kutsuvat jo helmikuiset hanget. Onkin siis juuri oikea hetki ottaa osaa iloiseen talvitapahtumaan. Tuulosen kauppakeskus kutsuu kaikki mukaan Talviriehaan lauantaina 2.2. klo 11–15. Tapahtumassa on tarjolla paljon talvista ohjelmaa, ja mukana menossa ovat tietysti myös Duudsonit!

Talvirieha on koko perheen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa on tarjolla paljon erilaista tekemistä lapsille. Pienet osallistujat voivat nauttia ulkoilun riemusta esimerkiksi pulkkamäessä. Innokkaat pääsevät myös ladulle lapsille järjestettävässä hiihtokilpailussa. Tuulosen Talvirieha -tapahtuman järjestävät Lions-klubit LC Tuulos ja LC Liinut/Hämeenlinna.

Talviriehassa tapahtuu

Talviriehaan mahtuu monenmoista ohjelmaa ja tunnelmanluojaa. Tarjolla on poniajelua, pomppulinna ja erilaisia kilpailuja. Talvista tunnelmaa korostavat kauniit rakovalkeat. Onneaan voi puolestaan testata arpajaisissa, joissa on mahdollisuus upeisiin voittoihin, kuten 250 euron suuruiseen lahjakorttiin Tuulosen liikkeisiin. Paikalla tapahtumassa on myös hälytysajoneuvoja, joihin pääsevät tutustumaan niin lapset kuin aikuiset.

Päivän jekkuilusta vastaavat itseoikeutetusti Duudsonien Jarppi ja HP. Temppuilun mestarit hauskuuttavat yleisöä pitkin päivää erilaisilla ohjelmanumeroilla. Päivän päätteeksi on tarjolla tilaisuus myös nimmareihin ja selfiekuvauksiin kaksikon kanssa. Tule mukaan ihmettelemään ja innostumaan – tätä et varmasti halua jättää väliin!

Tule sinäkin Tuuloseen!

Kauppakeskus Tuulonen sijaitsee hyvien yhteyksien varrella, valtateiden risteyksessä. Kauppakeskuksesta löytyvät kaikki keskeiset palvelut ja yli 1000 pysäköintipaikkaa. Kauppakeskus tarjoaa Talviriehan aikaan loistavan mahdollisuuden tutustua erilaisiin liikkeisiin ja palveluihin.

Tuulosesta hankit päivittäistavarat, elintarvikkeet, lahjat, kukat, kirjat ja paljon paljon muuta!

Tuulosentie 1
14810 Tuulos