KÄRSITKÖ KIREÄSTÄ JA VÄSYNEESTÄ SELÄSTÄ? KEHON TOIMINNALLINEN YMMÄRTÄMINEN LUO KESTÄVÄN PERUSTAN LIHASKUNNOLLE

23.01.2022 Hyvinvointipalvelut

Keski-iän lähestyessä työpäivät toimiston tuolissa tai muissa tehtävissä rasittavat monia lihaksia ja etenkin selkää. Selän vaivat saattavatkin heikentää toimintakykyä merkittävästi.

Valtaosa tuki- ja liikuntaelinten jäykkyyksistä ja säryistä johtuvat erilaisista lihasten kireyksistä ja lihasten epätasapainosta tai heikkoudesta. Huono ryhti toimistopöydän ääressä saa olkapäät työntymään eteen. Eteenpäin nojaavat työskentelyasennot kuormittavatkin yläselän heikkoja lihaksia, mikä puolestaan johtaa rintalihasten kiristymiseen kehon etupuolella.

Apua vaivoihin haetaan hierojalta, ja tilanteen pahentuessa sitä ryhdytään helpottamaan työpaikalla ergonomisella sähköpöydällä tai satulatuolilla. Nämä apukeinot tuovat lievitystä särkyyn kuitenkin vain hetkeksi. Vaivat eivät poistu ilman kokonaisvaltaista ymmärrystä ongelman aiheuttajasta.

Tehokkain tapa vaikuttaa selän jäykkyyteen ja kipuun on säännöllinen liikkuvuus- ja voimaharjoittelu. Silverplus tarjoaa yksilölliseen kartoitukseen perustuvan metodin, joka motivoi ja kannustaa voittamaan lihaksiston epätasapainot. Ainutlaatuisen Silverplus-metodin avulla harjoittelunpainopiste siirtyy suorittamisesta kohti terveyttä ja hyvinvointia.

Oikeanlaisella, yksilöllisellä ohjauksella ja opeilla kipuihin voi näin vaikuttaa itse, tuloksellisesti ja terveyttä edistävästi. Lihaksisto on mahdollista säilyttää kaiken ikäisenä oikeaoppisella liikunnalla ja venyttelyllä.

TURUSSA SIJAITSEVA, VUONNA 2010 PERUSTETTU SILVERPLUS LIHASKUNTOKLUBI ON YLI 40-VUOTIAILLE SUUNNATTU HYVINVOINTIKESKUS.

linkki TERVEYSKATSASTUKSEEN

Silverplus Terveyskuntoklubi

Asiakaspalvelu
044 030 3136

Osoite
Pitkämäenkatu 6, 3krs
20250 Turku