”Kun kaverukset viihtyy, kelpaa meille vain paras!”

23.01.2022 Loma-asuntomajoitus

Porukasta jokainen tietää jo mistä löytyy stereoiden ja saunan virtakatkaisin kertoo Stiina Lerkki. Parikymmenhenkinen kaveriporukka majoittuu kätevästi Ritariin ja Linnanneitoon.

Aina valmiin paljun kansi nostetaan syrjään ja ensimmäiset kapuavat lämpimään veteen saunan vielä lämmetessä. Illan edetessä ihmiset asettuvat eripuolille taloa viettämään aikaa. Yhdistetty keittiö ja olohuone mahdollistavatkin jouhevan kanssakäymisen. Olohuoneesta pystyy huhuilemaan myös kätevästi saunojille.  Sen sijaan, että käyttäisimme aikaa kokkailuun, olemme tilanneet ruuat paikalliselta pitopalvelulta.

”Hyvin nukutun” yön jälkeen (vika ei ole sängyissä) on aamulla kiskottu monot jalkaan ja kirjaimellisesti suksittu rinteeseen. Sijainti on rinteisiin nähden täydellinen. Laavulla on mukava paistaa makkaraa ja ne ketkä eivät laskettele, ovat päässeet kätevästi liittymään seuraan tykötarpeineen. Kaikki on huviloihin nähden lähellä. Ollaan ns. palveluiden kainalossa. Sijainti on Sappeen rinteisiin nähden täydellinen

Sappee tarjoilee talvikaudella myös erilaisia artistikattauksia ja huvilasta onkin erittäin kätevä lähteä freesinä kuuntelemaan illan esiintyjää. Sappeen Aatelin huviloissa tosin viihtyy niin hyvin, että baariin lähtö saattaa unohtua.

Stiinan mielestä parasta on ollut aina juuri se huolettomuus, matkaan ei ole tarvinnut koskaan pakata kuin itsensä, sillä näistä mökeistä löytyy kaikki tarvittava.

Sappee on sijainniltaan kätevästi melko keskellä eripuolelta Suomea saapuvia ystäviäni, eikä kenellekään näin ollen kerry liikaa kilometrejä tien päällä. Hintalaatusuhde on kohdallaan, sillä huviloissa löytyy kaikki mukavuudet, muttei myöskään mitään liikaa.

Olen viettänyt aikaa näissä kolmessa upeassa Sappeen Aatelin huvilassa niin häävieraana, lomaillen kuin työnkin puolesta. Teinkin jo alustavan varauksen kaveriporukallemme keväälle 2017.

Sappeen Aateli

Sappeenvuori, Pälkäne
Tel. +358 (0) 400 354 173
info@sappeenaateli.fi