HUVILOIDEN AATELIA MONEEN MAKUUN – SAPPEEN AATELISSA MAJOITTUVAT KAIKKI LAPSIPERHEISTÄ YRITYSASIAKKAISIIN

23.01.2022 Matkailu

Monipuolinen Sappeen Aateli sopii lomanvieton ohella juhlapaikaksi!

Suunnitteletko rentouttavaa lomaa perheen tai ystävien kesken? Etsitkö kenties toimivaa paikkaa yrityksen kokous- tai virkistyskäyttöön? Sappeen Aatelin uudet ja laadukkaat huvilat Pälkäneellä soveltuvat monenlaiseen tarkoitukseen. Myös sisarukset Terhi Systä ja Päivi Ahlqvist perheineen ovat kokeneet Sappeen Aatelin hyväksi paikaksi kokoontua yhteiseen ajanviettoon.

Systän ja Ahlqvistin perheet ovat löytäneet Sappeen Aatelin huviloista toimivan paikan joulunviettoon. Vuokrahuviloiden sijainti ja helppous saavat tyytyväiset lomalaiset palaamaan Sappeeseen joulu toisensa jälkeen.

Olemme halunneet yhteisen joulun, ja tästä on tullut jo traditio, kuvailee Terhi Systä perheiden joulunviettoa Sappeen Aatelissa. – Paikalle tullaan päivää ennen aattoa ja ollaan melkein uuteenvuoteen asti.

Kaksi joulua perheet ovat viihtyneet Ritarissa, ja nyt he vuokrasivat huviloista isoimman, Aatelin.

Joulunviettoon saavutaan isolla joukolla. Mukana juhlinnassa on myös sisarusten äiti.

– Olemme kaikki yhdessä paikassa, mutta emme kenenkään kotona, korostaa Systä yhteisen juhlapaikan merkitystä.

Tällä hän viittaa vuokrahuvilan helppouteen ja mutkattomuuteen. Juhlan järjestäminen isolla joukolla on aina ponnistus, joka väistämättä kuormittaa juhlan emäntä- ja isäntäväkeä. Tilava vuokrahuvila onkin loistava ratkaisu tähän pulmaan. Pukkia ja joulukuustakaan ei tarvitse unohtaa, vaikka joulua vietetäänkin kodin ulkopuolella. Nekin saa kätevästi tilattua huvilan vuokrauksen yhteydessä.

Jokaiselle jotakin

Sappeen Aatelissa vietettyjen joulujen yksi parhaista puolista on Systän mukaan jouluinen tunnelma.

– Joulunviettoon saa rauhoittua yhdessä läheisten kanssa. Kokkailemme itse jouluruokia ja ruokailemme kaikessa rauhassa.

Myös joulunaikaan avoinna olevat palvelut ovat tarjonneet tekemistä tunnelmallisen oleilun lomassa.

– Kaikkea kivaa on tarjolla, vaikka joulu rauhallista aikaa onkin, Systä toteaa.

Yhteistä, kiireetöntä aikaa arvostava joukko pitää erityisesti paikan ulkoilu- ja retkeilymahdollisuuksista. Sappeessa onkin tarjolla aktiviteetteja jokaiseen makuun. Pienten lasten kanssa aika kuluu pulkkamäessä ja isommille on tarjolla tietenkin laskettelua. Niin isoille kuin pienillekin ulkoilijoille maistuu myös kodassa paistettu makkara tai Vohvelikahvilan herkut.

Sijainti houkuttelee viihtymään

Systä ja Ahlqvist perheineen ovat viettäneet yhteistä joulua aiemmin myös Lapissa, mutta Sappeen Aatelin läheinen sijainti on houkutellut Tampereen seudulta saapuvia perheitä joulunviettoon nyt jo kolmena jouluna.

– Vaikka Sappee onkin lähellä, tulee silti tunne, että olisi matkalla, kertoo Systä, jolle matkan tuntu on tärkeä osa lomaa.

Lomailuun Sappeen Aateli tarjoaa loistavat puitteet. Matkailija voi valita kolmesta korkeatasoisesta vaihtoehdosta omiin tarpeisiinsa parhaiten sopivan huvilan. Huviloissa majoittuu 9–16 henkeä, ja suurimmassa, Aatelissa, voi pitää jopa 30 hengen juhlia. Yhteensä huviloissa on sänkypaikat 33 hengelle, joten koko juhlaväki mahtuu myös nukkumaan mukavasti. Kaikissa huviloissa on monta makuuhuonetta, eikä sänkyjä ole ahtailla matalilla avoparvilla, vaan makuuhuoneiden ovet saa halutessaan kiinni.

Sappeen Aatelissa on otettu huomioon myös pienten matkailijoiden tarpeet. Lapsiperheiden vapaa-ajanvietosta onkin haluttu tehdä mahdollisimman vaivatonta ja turvallista. Kaikissa huviloissa on muun muassa syöttötuoli, matkasänky, potta, portaiden lapsiportit, leluja ja pulkat sekä kesäpelejä aikuiseenkin makuun. Kaikkien huviloiden varustukseen kuuluu myös terassilla oleva aina lämmin kuumavesiallas, joka houkuttelee viihtymään ja rentoutumaan ympäri vuoden. Kuumavesiallas on niin suuri, että pienimmille lapsille se toimii uima-altaana.

Aatelissa ympäri vuoden

Huviloiden sijainti Sappeen Matkailukeskuksen kupeessa on erinomainen ulkoilusta kiinnostuneille. Talvikaudella laskettelemaan ja hiihtämään pääsee suoraan Aatelin huviloista; rinteet sijaitsevat aivan vieressä ja lähimmälle ladulle on matkaa vain 300 metriä.

Laskettelu- ja hiihtokauden päätyttyä Sappeen luontopolut, kesäteatteri, alamäkipyöräily, ratsastus ja frisbeegolf houkuttelevat lomailijoita viettämään aikaa alueella. Sappeessa järjestetään myös paljon ohjelmaa ja erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

– Ei olisi yhtään hassumpaa viettää Sappeessa vaikka juhannusta tai pääsiäistä, korostaa Systä paikan monipuolisuutta.

Huviloiden isot ruokapöydät soveltuvat hyvin myös kokousten järjestämiseen. Kaikissa huviloissa on lisäksi audiotekniikka käytettävissä ruokailutilassa. Aatelin huviloihin on tilauksesta järjestettävissä asiakkaan toiveiden mukaan räätälöityjä majoitus- ja kokouspaketteja.

– Olemme miettineet työporukallamme Sappeeta yhdeksi vaihtoehdoksi myös kokous- ja yöpymistarkoitukseen, kertoo Linkosuolla ruissipsien myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevä Systä. – Mökeissähän on kaikki valmiudet kokoustamiseen.

Sappeen Aateli toivottaa niin lapsiperheet kuin yritysasiakkaat lämpimästi tervetulleiksi vuoden jokaisena päivänä!

Lue lisää!