SUUNNITTELETKO YRITYSTAPAHTUMAA? KAIKKI TAPAHTUMAPALVELUT HELPOSTI SAMAN KATON ALTA

23.01.2022 Ohjelmapalvelut

Tankofutis on erinomainen vaihtoehto onnistuneeseen yritystapahtumaan.

Yritystapahtuman lähestyessä mielekkään ja kaikille sopivan toiminnan keksiminen saattaa tuntua hankalalta. Tapahtuman palvelut on myös hankittava monesta eri paikasta. Onnistuneen tapahtuman järjestämisen ei kuitenkaan tarvitse olla työlästä ja aikaa vievää. Järjestelyt voi nyt huoletta jättää osaaviin käsiin – kaikki tapahtumaan liittyvä hoituu vaivatta yhdellä tarjouspyynnöllä.

Tankofutista voi pelata myös suurilla areenoilla.

Tankofutista voi pelata myös suurilla areenoilla.

Ohjelmapalvelu X-perience Oy hoitaa puolestasi koko tapahtuman aina suunnittelusta käytännön järjestelyihin ja laskutukseen. Yritys toimii yhdistävänä linkkinä yritystapahtuman ja eri palveluntarjoajien välillä. Tapahtumat järjestetään avaimet käteen -periaatteella, mikä tekee toiminnasta asiakkaalle helppoa.

Kokenut henkilökunta ottaa yhteyttä sinuun ja kartoittaa tapahtuman sisällön ja kaikki siihen liittyvät toiveet. Näiden toiveiden perusteella Ohjelmapalvelu X-perience Oy kilpailuttaa ja rakentaa koko tapahtuman.  Yritys hoitaa kaiken tarvittavan yhteydenpidon eri palveluntarjoajiin. Asiakkaan ei siis tarvitse murehtia aikataulutusta tai mahdollisia muutoksia. Yritys hoitaa myös laskutuksen, ja tapahtuman jälkeen asiakkaalle toimitetaan useiden laskujen sijaan vain yksi keskitetty lasku.

 

Tankofutis innostaa kaikki mukaan yhteiseen peliin

Lajin pariin heittäytyminen, yhdessä joukkueena pelaaminen ja onnistumisen kokemukset. Tätä kaikkea tarjoaa tankofutis. Leikkimielisessä kisailussa yhteishenki lujittuu kuin huomaamatta, ja työyhteisöään oppii tuntemaan yhä paremmin. Tankofutis onkin pirteä ja innostava tapa kehittää tiimityöskentelyä.

Tankofutis onnistuu myös rannalla!

Tankofutis onnistuu myös rannalla!

Tankofutis on suuren suosion saavuttanut joukkuepeli, jossa yhdistyvät liikunnallinen tekeminen ja hauskanpito. Laji pohjautuu vanhaan tuttuun pöytäjalkapallopeliin, jossa voittoa tavoitellaan tankoon kiinnitettyjen pelaajahahmojen avulla.

Tankofutiksen suuri suosio perustuu tietenkin kekseliääseen ja hauskaan oivallukseen yhdessä tekemisestä. Yksi lajin ehdoton vahvuus onkin sen monikäyttöisyys, sillä tankofutis sopii kaikille. Peli liikuttaa koko kehoa, muttei edellytä huippukuntoa eikä rasita pelaajaa väsymykseen asti.

Tankofutista pelataan turnausmuotoisesti, jolloin kaikki pääsevät mukaan peliin ilman suurempaa odottelua. Lajissa onkin kyse paljon muustakin kuin pallon potkimisesta tankoihin sidottuna – hauskassa pelissä toteutuvat tasavertaisuus ja yhteisöllisyys, kaikki voivat osallistua ja tavoitella yhteistä päämäärää.

Ohjelmapalvelua ammattitaidolla

Ohjelmapalvelu X-perience Oy järjestää tankofutista ja monia muita aktiviteetteja yritystapahtumiin ympäri Suomea. Yritys tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä palvelukokonaisuuksia vuoden kaikkiin tapahtumiin.

Ohjelmapalvelu X-perience järjestää tapahtumia laajan yhteistyöverkostonsa avulla. Toiminta ei ole paikkaa sidottua, vaan tapahtuma voidaan järjestää yhteistyökumppaneiden toimintaympäristössä tai vaihtoehtoisesti asiakkaan omassa toimipisteessä. Esimerkiksi tankofutiksen järjestämiseen yrityksellä on neljä kenttää, jotka kiertävät ympäri maata erilaisissa yritystapahtumissa.

Sama yhteyshenkilö palvelee sinua kaikissa tapahtumaan liittyvissä järjestelyissä alusta loppuun saakka. Keskitetty toiminta mahdollistaa myös jatkuvuuden vuoden eri tapahtumien välillä. Tuttu ammattilainen palvelee sinua myös seuraavan tapahtuman järjestämisessä.