Kokoustilojen aatelia

23.01.2022 Majoitus

Koulutuksen jälkeen on hyvä piipahtaa Aatelin paljuun ja nauttia syyssäästä isolla terassilla

Tampereen kupeessa, Pälkäneellä sijaitseva Sappee tunnetaan paitsi laskettelurinteistään, myös jylhistä maisemistaan. Sappeen matkailukeskuksen parhaimmalla paikalla sijaitsevat myös Sappeen Aatelin kolme huippuluokan huvilaa. Aatelin tasokkaat huvilat majoittavat isommankin porukan ja toimivat hyvin myös kokouskäytössä.

Työporukalla koulutukseen

Maittavat ruuat auttavat jaksamaan pidemmänkin koulutuksen loppuun.

Maittavat ruuat auttavat jaksamaan pidemmänkin koulutuksen loppuun.

AGCO Suomen Etelä-Suomen myyntipäällikkö Toni Helen kertoo Sappeen Aateli-huvilan olleen juuri sopiva 19 hengen ryhmän koulutuspäiville. Aateli on Sappeen suurin huvila, jonka lisäksi majoitusta löytyy myös Linnanneidosta ja Ritarista molemmista noin kymmenen hengen ryhmille.

“Valitsimme Sappeen Aatelin ennen kaikkea sen kätevän sijainnin takia lähellä Tamperetta, sekä siksi, että halusimme pitää myyntikoulutuksemme hieman rennommissa tunnelmissa kuin esimerkiksi perinteisesti hotellissa. Ympäristön maisemat ovat upeat”, Helen kertoo.

Yhden pöydän ääressä

Olohuoneessa koulutusvieraat pääsevät rentoutumaan rankan koulutuspäivän päätteeksi.

Olohuoneessa koulutusvieraat pääsevät rentoutumaan rankan koulutuspäivän päätteeksi.

“Mahduimme hienosti yhden pöydän ääreen ja tietysti, mikä tärkeintä, kaikilla oli isosta salista ja oleskelutiloista näkyvyys suoraan screenille, ja he pystyivät näin seuraamaan koulutusta sujuvasti.” Myyntimiehet rentoutuivat koulutuksen jälkeen saunomalla ja elämyksellisessä ulkopaljussa. Lisäksi illasta nautittiin grillailun äärellä. “Ruuat olivat hyvät koko päivän, meillä oli aamiainen, tervetuliaiskahvit ja lounas, kaikki todella hyviä. Grillitarvikkeet toimme itse.”

Lisää aikaa aktiviteeteille

Helenin mukaan koulutukseen osallistuneet pitivät ympäristöstä ja puitteista, ja ainoaksi miinukseksi jäi, ettei ehditty mukaan Sappeen aktiviteetteihin. “Koulutuspäivässä oli sen verran tiukka aikataulu, ettemme ehtineet maastoon ollenkaan, vaan grillailut riittivät viihdeosuudeksi. Paikka sopii hyvin esimerkiksi tyky-päivien ja pikkujoulujen kohteeksi.” Helen suositteleekin muille varaamaan enemmän aikaa paikan päällä olemiseen. “Voin suositella paikkaa lämpimästi yrityksille kokous- ja koulutuskäyttöön, noin 14 hengen ryhmälle paikka on täydellinen”, hän toteaa.