Glamlin punaa, kampaa ja ehostaa virtuaalisesti

23.01.2022 Kauneudenhoito

“Kauneustuotteita ja niiden yhdistelmiä on ääretön määrä ja sopivien tuotteiden valitseminen on monelle haaste. Glamlin auttaa löytämään juuri yksittäiselle henkilölle parhaiten sopivat kosmetiikkatuotteet laajasta brändivalikoimasta”, kertoo Glamlinin toimitusjohtaja ja perustaja Anna-Riitta Vuorenmaa.

Kuvittele, että ovikellosi soi ja eteiseesi astuu oma kauneuskonsultti ja henkilökohtainen kosmetiikan tyyligurusi. Hän silmäilee sinut päästä varpaisiin, tarkastaa ihosi sävyn ja hiustesi laadun, kuuntelee toiveesi ja tiedostaa budjettisi. Ja kun kauneuskonsultti kaivaa analyysinsä jälkeen laukustaan sen täydellisen huulipunan, olet siinä hetkessä kiitollinen erityisesti säästämästäsi ajasta.

Tämä henkilökohtainen palvelu kulkee nimellä Glamlin ja se ponnistaa maailmalle Suomesta.

“Kauneustuotteita ja niiden yhdistelmiä on ääretön määrä ja sopivien tuotteiden valitseminen on monelle haaste. Glamlin auttaa löytämään juuri yksittäiselle henkilölle parhaiten sopivat kosmetiikkatuotteet laajasta brändivalikoimasta”, kertoo Glamlinin toimitusjohtaja ja perustaja Anna-Riitta Vuorenmaa.

Glamlin on uudenlainen verkossa toimiva kauneuspalvelu, joka perustuu asiakkaan omin käsin täyttämään kauneusprofiiliin, tekoälyyn, joka ehdottaa sopivia vaihtoehtoja sekä kauneuskonsulttiin, joka jalostaa ammattitaitonsa avulla asiakkaalle sopivat tuotteet. Toisin sanoen Glamlin keskittyy kauneusongelmien ratkaisemiseen ja auttaa asiakasta löytämään tarvitsemansa tuotteet, oli kyse sitten meikeistä, hiuksista tai ihonhoidosta. Asiakasta ei myöskään jätetä tuotteidensa kanssa yksin, sillä palvelu neuvoo myös kauneudenhoitotuotteiden käytössä.

Miten Glamlin toimii?

Kaikki lähtee liikkeelle siitä, kun asiakas täyttää kauneusprofiilinsa Glamlin.fi –sivustolla. Tämän jälkeen asiakas ohjataan henkilökohtaiseen keskusteluun kauneuskonsultin kanssa. Keskustelu käydään Messengerissä tai puhelimitse. Kaikki Glamlin-konsultit ovat koulutettuja estenomeja, joiden tärkeimpänä tavoitteena on löytää ratkaisut kaikkiin mahdollisiin kauneusongelmiin ja luoda ihastuttava lopputulos. Kauneusprofiilin ja keskustelun pohjalta tekoäly ja kauneuskonsultti valitsevat valikoiman asiakkaan ihotyypille, hiuksille, tyylille ja budjetille sopivia tuotteita.

“Henkilökohtainen kauneuskonsulttisi helpottaa arkeasi valitsemalla tuotteet puolestasi ja vinkkaamalla niiden käytöstä. Näin sinun ei tarvitse käyttää aikaasi tuotteiden valitsemiseen ja käytön opetteluun”, Vuorenmaa kertoo.

 

601135

 

Paketti saapuu kotiovelle

Parhaimmiksi valikoidut tuotteet saapuvat kotiin postitse. Paketista saa tässäkin kohtaa valita haluamansa tuotteet ja palauttaa loput takaisin ilmaiseksi. Tuotevalikoimaan kuuluu klassikko brändejä, luonnonkosmetiikkaa ja kaikille tuttuja brändejä, kuten Clarins, L’Anza, Lumene, Absolution, Patyka, Kjaer Weis, Isadora ja Idun.
“Emme ole koskaan lähettäneet kahta täysin samanlaista Glamlin-pakettia kahdelle eri asiakkaalle. Glamlinin ovat löytäneet niin vastavalmistuneet nuoret, kiireiset kotiäidit, työssäkäyvät ja jo eläkkeellä olevat naiset. Asiakkaitamme ovat kaikki, jotka kaipaavat piristystä arkeen tai helpompaa tapaa ostaa kosmetiikkaa”, Vuorenmaa kuvailee.

Fakta

-Glamlin tekee kauneusostoksista helppoja ja nautittavia

– Asiakaspalvelussa mukana keinoäly

– Glamlinin on luonut Boxie Oy ja työllistää 6 ihmistä

– Taustalla naisjohtoinen ecommerce startup

– Glamlin aloitti toimintansa keväällä 2017

– Glamlin keskittyy kauneushaasteiden ratkaisemiseen ja lupaa aina ehdottaa oikeita tuotteita ja neuvoja

– Glamlinilla on jo satoja onnellisia asiakkaita Suomessa