ÄLYÄ ELÄMÄÄN – HELPOTA ARKEASI BLUETOOTH-VALONOHJAIMELLA

23.01.2022 Talotekniikka

Kodin valaistuksen ja sähkölaitteiden ohjailu on nyt helppoa Bluetooth-sovelluksen avulla. Päälle- ja pois-kytkennät sekä ajastustoiminnot onnistuvat yhdellä ohjaimella, eikä muita kaukosäätimiä tarvita. Arkea sujuvoittava kauko-ohjaus mahdollistaa kodin valaistuksen ohjauksen vaikkapa suoraan vuoteesta käsin.

Uusinta teknologiaa hyödyntävän kauko-ohjauksen mahdollistaa Electromen Oy, joka tarjoaa kuluttajien käyttöön helppokäyttöistä, puhelinsovelluksella ohjattavaa tuotetta. Langaton Bluetooth-ohjaus lisätään valaisimiin EM-340-sähkökatkaisijan avulla.

Kodin valaisimien vaihtaminen ei ole tarpeen, sillä laite toimii jo käytössä olevien valaisimien kanssa. Katkaisija asennetaan vaihtoehtoisesti joko valaisimen suojakupuun tai rasiaan, ja se toimii yhdessä seinäkatkaisijan ja puhelinsovelluksen kanssa.

Pistorasiaan kytkettävää mallia EM-340-H ohjataan ja ajastetaan myös kätevästi puhelimella.

 

Aina mukana, vaivaton käyttää

Kauko-ohjauksen käyttäminen on helppoa. Ohjaus toimii Bluetooth Smart -versiolla ja soveltuu käytettäväksi Applen laitteilla. Sovellusta voidaan käyttää samanaikaisesti usean älypuhelimen kanssa ilman ristiriitoja.

Laitteet ilmestyvät sovelluksen laitelistaan, johon ne voidaan nimetä kuvaavilla nimillä nopeuttamaan tunnistamista. Sovelluksessa olevalla lukitustoiminnolla yhteys valittuihin laitteisiin voidaan myös suojata siten, etteivät ulkopuoliset pääse ohjaamaan laitteita.

Valonohjaus kulkee puhelimen sovelluksena näppärästi mukana. Valoja ja muita laitteita voidaan näin kytkeä päälle ja pois päältä juuri omien tarpeiden mukaisesti. Tuotteen avulla käyttökohteen ominaisuudet ja yksilölliset tarpeet huomioidaan varsin vaivattomasti.

Bluetooth-valonohjaus voidaan asentaa niin uudiskohteisiin kuin valmiisiinkin kohteisiin. Esimerkiksi kodin remontin yhteydessä on hyvä pohtia myös valaistukseen liittyviä ratkaisuja.

Electromen avuksi

Tuotteen hankinnassa ja käyttöönotossa sinua opastaa Electromen Oy. Vuodesta 1988 asti toiminut elektroniikan suunnitteluun ja tuotantoon keskittynyt yritys palvelee asiakkaitaan liki kolmen vuosikymmenen kokemuksella.

Electromen Oy:n kokeneet ammattilaiset kertovat mielellään lisää tuotteesta

Electromen Oy

office(at)electromen.com

Puh. +358 2 469 3050

Fax. +358 2 469 3052