Synteettisellä tiikillä kestävä kansi veneeseen

23.01.2022 Veneily

Dek-king -synteettinen tiikkikate veneeseen on kestävä vaihtoehto aidolle tiikille. Ratkaisuun pääsee tutustumaan lähemmin Ajolanranta Oy:n verkkosivuilla.

Brittiläisen Wilksin kehittämä Dek-king© -synteettinen tiikkikate veneisiin on pitkäikäinen ja kestävä materiaali veneen kansikatteeksi ja siinä on aidon tiikin tuntua. Synteettinen tiikki on vaivaton vaihtoehto aidolle tiikille, eikä kaipaa huoltoa, kuten aito verrokkinsa. Dek-king©  -katteella voi myös korvata aidon tiikkikatteen.

Turvallinen vaihtoehto

Synteettinen tiikkikate on myös käytännöllinen ja turvallinen vaihtoehto veneeseen, sillä se ei muutu herkästi liukkaaksi. Sen ulkonäkö säilyy hyvänä haastavissakin olosuhteissa ja materiaali pitää värinsä hyvin. Näin ollen synteettinen tiikki kaipaa vain vähän hoitoa.

Dek-king©  -synteettinen tiikkikate on mahdollista asentaa kaiken tyyppisiin ja -kokoisiin veneisiin, ja sillä voi myös korvata aidon tiikkikannen. Katteen voi asentaa myös muovikantisiin veneisiin, ja se sopiikin niihin erityisen hyvin. Kate on saatavilla useissa eri väreissä. Synteettinen tiikki on edullisempi materiaali kuin aito tiikki, myös asentamisensa puolesta.

Ajolanranta telakoi ja huoltaa veneet

Turun saaristossa sijaitseva Ajolanranta asentaa paitsi synteettiset tiikkikatteet, myös aidot tiikkikatteet. Rymättylän Ajolanranta huoltaa veneet ja myös entisöi aidot tiikkikatteet. Tarjolla on kattavat telakoinnin, venehuollon ja vauriokorjausten palvelut. Vuonna 2008 perustettu Ajolanranta Oy tarjoaa lisäksi myös vierasvenesataman palvelut.

Naantalin Rymättylässä arvokkaassa perinnemaisemassa sijaitseva Ajolanranta tarjoaa monipuolisia venepalveluita läpi vuoden.

Katso lisää!

Ajolanranta Oy
Ajolantie 109, 21140 Rymättylä
0207 669 960
info@ajolanranta.fi